Skip links

kui joonistused ärkaksid ellu…

… siis ma joonistaksin enda ümber palju heatujulisi, terava huumorimeelega, andekaid, töökaid ja ilushäid inimesi.Juba sellest ajast peale kui minu tööliskarjäär Vembu-Tembumaa basseini ääres plastmassist toolidel kunagi alguse sai, olen ma ikka vahetevahel mõelnud kui suur rõõm on omada enda ümber maailma kõige ilusheamaid inimesi. Ja veel suurem rõõm on see kui selliseid ilushäid on lisaks perele ja sõpradele ka kaasteenijate seas.
 
Täpselt mõned nädalad tagasi oli mul suur rõõm sellist tunnet jälle tunda: sain töötada koos Laura, Lenna, Robini ning Jaana, Lola ja Pääreniga. Tegime koos Pere&Kodule moeseeriat. Mina tegin tekste, dekoratsioone: joonistasin, kleepisin, mõõtsin ja lõikasin; Jaana pildistas, Laura riietas modelle ning need, kes seda kõige paremini oskasid, need poseerisid. Kogu möll leidis aset minu kodus. Nüüd on maikuu number väljas ja täpselt hea aeg töö tulemus ka blogisse tuua. Heasid kaadreid oli muidugi rohkem kui need kuus, mis ajakirja kaante vahele said, nüüd saab näha! Kaadritagused ülesvõtted tegin mina.
 
Mul on rõõm, et minu joonistused ongi ellu ärganud ja ma olen saanud koos töötada ja olla nii eriliste ja ilusheade inimestega. Joonistan neid veel, tulge minu ellu!

 

Kommenteeri