Skip links

üks ootamatu sisustuspood

Kaks enim küsitud küsimust: kus sa saad oma ideede jaoks inspirtasiooni? (also kõige veidram ja mittemidagi ütlevam küsimus) ja teine: millistes sisustuspoodides sa käid? Kui inspiratsioonikorje küsimust ma isegi ei oska lahata, siis sisustuspoodidest võin ma küll vabalt kirjutada. Täna spetsialiseeruks sellisele sisustuskaubamajale nagu Prisma peremarket (LINK).Juba viis aastat tagasi kui Algoga ennast Prisma ratsutamisosakonnast leidsime, tekitas see pood minus suurt erutust. Ma ei ole kindel, kas hobusõiduks vajalikud instrumendid endiselt eraldi osakonnas müügil on, küll aga on viimasel aastal Prismadest võimalik leida väääga palju ägedaid – ja mitte ülehinnatud – sisustustoodeteid. Ja neil on epood ka! Näitangi nüüd mõnda akuutsemat ostu lähemalt.

Karbid! Millist naist need ei kõnetaks. Tugevast materjalist, kergelt puhastatavad, mahukad ja näevad väga head välja. Kahes erisuuruses ja mõlema hinnaks oli 7.95 eurot (LINK). Ma ei ole nendele veel head kohta leidnud, ilmselt uude kontorisse nad kunagi paigutan.


Kui minu eelmine elutoa kardin (LINK) oli ostetud juba mitu aasta tagasi ühelt reisilt –  ja oli tegelikult vannikardin, oih. Siis seekord otsustasin Prismast kardina tarbeks osta laudlina, hind 34.95 eurot. Kardin on ainult seina ees ja me ei liiguta seda, niiet pahempool ei paista ja kui ära peaks tüütama, siis on mul üks äge laudlina juures.


Laua all olevad ruudulised korvid on ka Prismast, need tõi mulle Gerda (tsau! LINK), hind vist on midagi 12 euro kanti (Gerda?), samasugususeid on saada ka Aatriumis (analoogsed, LINK) ja Koduextras.

Aga, et see asi siin liiga Prisma promona ei tunduks, siis näitan veel kolme ostu Tigerist (LINK). Mustade otsadega plastikust tulukesed (töötavad patarei pealt), hind 8 eurot ja mulle väga meeldivad. Ja nahamoodi näivast materjalist kott/korv, hind 4 eurot. Ja keraamiline käsi, mille hinnaks oli minu meelest ka 4 eurot.


Ja siis on väga lahedat ja teistsugust sisustusvalikut Bauhausis (LINK). Seal on ka näiteks hoopis teistsuguseid valgusteid, valamukappe ja vaipu ja peegleid ja ühesõnaga, soovitan minna sinna jalutama! Hea tervislik. Ise ostsin sealt sellise väikese kaanega topsi, mille hinnaks oli 2.50 eurot. Kas kellelgi on ka mõni salajane ja ootamatu koht, kust ta sisustusdetaile koju on harjunud tassima?

Fotod ja tekst Anna Lutter

Kommenteeri

 1. Mind huvitab hoopis, kust need A ja P kruuside taga olevad klaasist pudelid (puukorkidega) pärit on? 🙂 Viimasest pildist siis jutt. Tänud ette!

   1. Meil neid IKEA klaasist purke väga palju ja minu arvates on need väga praktilised. Hoiame seal kuivaineid a la hommikupudruhelbed, tatar, riis, krõbinad jne.

    1. Jaa, kuivainete jaoks on tõesti head!
     Aga nende joogipudelite korgid lähevad – mul vähemalt – koledaks – aga ma ei lase väga häirida end sellest 😀

  1. Magaziinis ka neid. Vähemalt Viljandi omas küll, ilmselt ka teistes 🙂

   1. A, ja, Magaziin on ka üks pood, kust vahest ootamatult ägedaid asju leiab, aitäh Moonika! 🙂

 2. Mulle nii meeldib, kui inimesed leiavad suvalisest poest ägedaid asju ja sisustus jms blogid ei promo vaid disainerite asju, mille jaoks enamikel tegelikult raha ei jätku. Go, Anna!

  1. Jehuu, aitäh, Sirle!
   Mulle endale meeldib ka see (ja neid asju leida ka).
   a.

 3. Prisma on mu lemmik!! Õnneks kodule piisavalt kaugel, et seal iga päev mitte käia ? minu kahjuks (õnneks kindlasti mitte) on seal päris tihti Iittala tooted soodukaga ?. Viimasel ajal olen lahedaid asju leidnud Sõbralt Sõbrale kaltsukast ja Realisatsioonikeskusest (tegin ühe minipostituse ka mõni aeg tagasi https://hannnaanette.blogspot.com.ee/2017/10/kodu-prisma-sobralt-sobrale.html. Realisatsioonikeskusest sain riidest tugeva (ruudulise ja nahast sangadega) korvi (taolise nagu Sa alist tellisid) isegi tsut-tsut soodsamalt ?. Kuna disaini toodete jaoks raha ei jätku, siis üritan alternatiive leida ?.

  1. Haha, jaa, Iittala nõud on seal tõesti kõige parema hinnaga, langen isegi tihti sinna lõksu.
   Oo, need klaasid, mis Sa ära skoorisid on küll päris hea saak! Mul endal ka sellised, Algo kinkis kunagi, head tugevad klaasid on (lastega ära proovtud :D)!
   Mul on sama mure, et kui raha väga palju ei ole, siis tuleb leida muid võimalusi! Väga lahe blogi on Sul, jäin kohe sirvima 🙂
   Je!
   a.

 4. Olen ise ka märganud Prismas tuuse asju, esimesena meenuvad vaibad. Lisaks, nii veidralt, kui see ka ei kõla- Maximast leiab vahel väga tuuse nõusid jm kraami. Ja noh, loomulikult Sõbralt sõbrale ja muud taolised teise ringi poed.

  1. Jaa! Ma just eelmine nädal vaatasin jälle vaipu. See, mis nendel piltidel elutoa põrandal maas on mul, see on ka Prismast!
   Olen ka paaril korral Maximast eriti odava hinnaga mingeid lillepotte vist leidnud, aga Maksima ise on nii kahtlane pood, et ma peaaegu kunagi ei satu sinna 😀

   Teiseringipoodides on tõesti palju head kraami ka, olen fänn!

   a.

 5. Minu lemmik on Hansaplanti Riverdale’i sektsioon ? Sealt on võimatu midagi ostmata lihtsalt mööda kõndida…

  1. Jaa, õigus Hansaplant! Ma sattusin kevadel sinna esimest korda ja olin ka so A-M-A-Z-E-D!
   a.

 6. Minu üks lemmikumatest “sisustuspoodidest” on ka vist Sõbralt Sõbrale (mõned ägedad leiud on pildile saanud siin: https://kaie86.blogspot.com.ee/2017/10/minu-lemmikud-asjad-kodus.html ). Prisma fänn olen samuti, aga sinna ma lihtsalt väga sageli ei sattu, veel meeldivad mulle Home4you, Rakvere Grossi!!! pood (seal teisel korrusel on tööstuskaupade osa ja leiab päris lahedaid asju soodsa hinnaga), Magaziin, Koduextra…ega Rakveres vist muud väga polegi. Aga Sul on väga lahe kodu!!!

  1. O, need on tõesti ägedad asjad!
   Mu enda jaoks asuvad sõbralt-sõbrale poed nii halva koha peal, et ei satu sinna kahjuks just üleliia tihti.
   Aga Grossi osas olen nõus! Ma olen sealt ka ägedaid asju leidnud sh nt see ristidega pleed, mis diivani peal on. 🙂

   Aitäh, Kaie!
   a.

 7. Väga tore, aga… pliis kasuta vasakjoondust (mitte text-align: justify;) ja noo see font… see ei lähe kohe mitte! 😉

  1. Haha, aitäh tagasiside eest! Mulle endale väga-väga meeldib justify 😉
   a.

  1. See on üks DIY projekt: kujundus koopiapaberile prinditud, läbipaistva kilega ära kiletatud (pudeli külge kinni, sildist veits üle).

  1. Bürootarvete poodides – võibolla on suurtes toidupoodides ka, see on vihikukile vmt, müüakse rullis 🙂
   a.