Skip links

midagi väga isiklikku: pappkastid

Kui ma ütleksin, et ma ei oleks kunagi osanud arvata, et minust saab tulevikus keegi selline, kes õpetab teistele, kuidas pappkaste riidega katta, siis ma ei oleks tõeliselt aus. Nüüd neliteist, viisteist aastat tagant järele mõtlema hakates, siis tõepoolest võis minu tegevuses juba siis, ajal nimega kunagi, näha ja märgata indikaatoreid, mis vihjasid minu kummalisele soovile olla ühel ajal nii tööde juhendaja kui tegeleda ka pappkastidega. Kusjuures mind vaevas sellel ajal pidev mure: nimelt ei olnud pappkaste väga kuskilt saada. Või vähemalt tundus neid minu jaoks alati ikka liiga vähe. Aga see läheb juba natuke liiga isiklikuks. Hea, mul on lausa rõõm, et täna, ajal nimega praegu, on pappkaste rohkem saada. Pildid ja idee minu raamatust Ideid maailma päästmiseks.
Saabuva laupäeva hommikul saan tegeleda mõlema oma lapsepõlve unistusega. Tartu Loodusmajas toimub keskkonnaklubi eestvedamisel päikeselise kodu hommik, kus ma räägin oma üllatest maailma päästmisideedest ja ehk ka sellest, kuidas tunda ära need õiged pappkastid, mida tasub oma kodusse ihata! Hommik kulmineerub tekstiiliga kaetud pappkasti valmistamisega. Kui ka Sinu unistused sisaldasid sellel kummalisel kunagi-perioodil mõisteid pappkasti ja tekstiil, siis oled rohkem kui oodatud!

Kommenteeri